Karácsonyi kedvezmények

A karácsonyi csomag ajánlatainkkal megpróbálunk minden kedves vásárlónknak a kedvében járni. Minden korosztály megtalálja a neki megfelelő ajánlatot, a legegyszerűbb egyfókuszú lencséktől a legösszetettebb multifokális lencsékig. A szemüvegkeretekre és szemüveglencsékre vonatkozó kedvezmények összevonhatóak.

1. Csomag

Varilux multifokális szemüveglencsék esetében az 1-et fizet 2-t kap akció tökéletes megoldás azoknak, akik a választott fő lencse mellé a második ajándékba kapott lencsét másfajta kivitelben kérik.

Mint például:

– fényresötétedő- vagy polarizált napszemüveglencse (ebben az esetben a színezett lencse a fő lencse és a színezetlent kapja a vásárló ajándékba)

– kifejezetten autóvezetéshez kifejlesztett multifokális szemüveglencse

– beltéri, irodai munkához kifejlesztett multifokális szemüveglencse

2. Csomag

Mindenkinek szüksége lehet egy tartalék szemüvegre, ezért úgy gondoltuk szuper megoldás,ha ajándékba adunk egyet a megvásárolt szemüveg mellé. Pl.: Az ünnepek környékén előfordul, hogy a mindig használt szemüveggel valamilyen baleset történik és azonnali javításra nincs lehetőség. Milyen jó elővenni ilyenkor a tartalékként kapott szemüveget.

3. Csomag

Minden Transitions fényresötétedő szemüveglencse mellé most ajándékba adunk egy pár azonos dioptriájú színezetlen lencsét. Vannak olyan élethelyzetek, mikor a fényresötétedő szemüveglencse nem a legjobb megoldás és szükség van egy színezetlen lencsés szemüvegre. Pl.: szabadban történő fotózáskor.

4. Csomag

3 havi kontaktlencse egyidejű megvásárlása esetén ajándékba adunk + 1 havi lencsét. Ez a +1 havi kontaktlencse tartalék lencseként is használható. Biztosan előfordult már, hogy elszakadt az utolsó lencse és nem volt tartalék, amit használni tudtál volna….. Ezért érdemes mindig tartani otthon vészhelyzet esetére 1-1 darabot! Az akció időtartama alatt ezt most beszerezheted grátiszként.

Amennyiben valakinek nem áll szándékában sem két szemüveget, sem színezett- vagy fényresötétedő szemüveglencsét csináltatni, akkor a következő kedvezményeket veheti igénybe:

  • Szemüvegkeretekre -20-50 % kedvezmény
  • Szemüveglencsékre -30-50% kedvezmény

Jelentkezz be már most látásvizsgálatra telefonon, e-mailben vagy akár itt!

Akik december 1. és december 22. között vásárolnak nálunk, azok között kisorsolunk egy napszemüveget!

Sorsolás december 22. 11:30.

 

Az akció időtartama december 1- január 31.