Szemüveglencsék

Egy szemüveglencse az alábbiak összetett kombinációja:
 
  • Felületkialakítás vagy más néven lencsedesign: gyakorlatilag a szemprobléma korrekciója. Minden egyes probléma más és más lencsedesign-t igényel, így más az egyfókuszú lencse, a progresszív (multifokális) lencse, a személyre szabott lencse vagy a számítógépes munkavégzéshez készült lencse felületkialakítása.
  • Alapanyag: a lencse meghatározó összetevője. Az alapanyag kiválasztása hatással van az elkészült szemüveg esztétikusságára (vastagságára), súlyára és ellenállóképességére.
  • Felületkezelés (réteg): a lencse elülső vagy hátsó (esetleg mindkét) oldalára felvitt réteg. Ez hozzáadott értéket képvisel és lehet anti-reflex (tükröződés-csökkentő), szennyeződés-taszító, páramentesítő, UV és napsugárzás ellen védő réteg stb.

Varilux multifokális lencsék 
A multifokális lencsék finom átmenetükkel tiszta és éles látást biztosítanak minden távolságra, miközben a szükséges korrekcióra is megoldást nyújtanak.

 

Szemüveglencsék digitális eszközök használatához

Pihentesse szemét elektronikus kijelzők használata közben is!

 
 
Innovatív szemüveglencsék a biztonságos és kipihent megérkezéshez
 
 
A legfejlettebb technológiákra támaszkodva megalkotott többrétegű anti-reflex felületvédelmek, amelyeket az Essilor szemüveglencsékre alkalmazunk, kitűnő látáskomfortot biztosítanak a szemüvegviselők számára.
 
Az Essilor polarizált szemüveglencséi, napszemüveglencséi és divatos színezései teljeskörű védelmet nyújtanak a napsugarak ellen.
 
 
(Forrás: www.essilor.hu)