Szemüvegkeretek

 A Tom Tailor egy stílus,ami szakított a régi hagyományokkal és amit az „új” világ divatja inspirál. A legjobb minőség meggyőző árakon.Mindig fiatalos, pozitív életfelfogású, frissességet sugalló. 

 

 

Carolina Herrera egy nemzetközileg elismert divatmárka az időtlen elegancia és a kifinomultság jellemzi.

 

 

 A Trussardi ruházat és az általa gyártott kiegészítők megőrizték a hagyományos eleganciát, de mégis haladnak az élvonalbeli kortárs kultúrával és a stílussal.

 

 

 A Moxxi egyet jelent a dinamikával az optikában, vonzó árakon egy állandóan megújuló kollekció német minőségben. Mottója a folyamatos alkalmazkodás az új igényekhez, ami a mai rohanó világban elengedhetetlen és létfontosságú. 

 

21vHUkxd7uL

 A Nike küldetése, hogy új távlatokat nyisson a világ összes sportolója számára, hogy a legjobb lehetőséget kínálja azoknak, akik a szemüvegek stílusában és funkciójában az innovációt keresik.

 

 A MEXX ma már a világ több mint 50 országában hódít Közel 60 tervezőt foglalkoztatnak, akik minden hónapban megörvendeztetnek minket, egy új kollekcióval.  A MEXX filozófiája: pozitív gondolkodás, életstílus és egy felejthetetlen csók.

 

imagesA Lulu Castagnette jellemzői a gyengédség és az érzelmek, amit a szemüvegek megjelenése is tükröz. Az egyszerű kerethez mindig ízlésesen díszített szár párosul. Fő célcsoportjuk a 15-25 év közötti lányok és nők, akik szeretik a fiatalos, vagány stílust. 

 

 

 A különböző kultúrából és tervezési hagyományokból származó impulzusokból biztosítják, hogy a keretek megjelenése trendi és divatos legyen.Az Inface kollekció minden egyes darabja egyedi.

 

Centrostyle

A Centrostyle keretek  kitűnnek a többi keret közül rugalmas anyaguknak köszönhetően. Minden korosztály számára tökéletes választás, azoknak akiknek a divat mellett legalább annyira fontos a kényelem és a strapálhatóság is.

 

 

Innovatív technológiák felhasználásával kombinálnak különböző textúrákat, díszítőelemeket adnak hozzá, hogy a végeredmény igazán tetszetős legyen. Ez  a Mocoa

 

forseti

Merész színek és formák jellemzik a Forseti-t. Egyedi stílust képvisel. Azok számára ajánlott, akik szeretik a különleges megjelenést.

 

brand

Innovatív technológiák és különleges anyaghasználat jellemzi a Stepper-t, de persze már  a látvány is magáért beszél.Minőségi hipoallergén anyagból készülnek, amelyek a legérzékenyebb bőrt sem irritálják.

 

A sportautók vonzásait idéző szemüveg kollekciót a német Menrad gyár tervezi és készíti, melyek során szigorú előírásokat kell követniük, hogy ne csak minőségben, de dizájnban is visszahozzák a Jaguar alapleveit:minőség, kényelem, elegancia.

 

A New Balance már ismerős lehet a cipőiről. A szemüvegkeretek gyártásánál is hasonló szempontokat vettek figyelembe. A legfontosabb a kényelem, de legalább annyira fontos, hogy viselője számára sportos, fiatalos megjelenést biztosítson.

 

A Nautica kiváló kényelmet biztosító polarizált napszemüvegek. Tervezésénél vegyítik az időtlen stílust a modern színekkel és anyagokkal a különleges dizájn érdekében. Ötvözi a divatot és a praktikumot, hogy stílusosan védje a szemet.

 

A OWP kiváló minőségű Németországban gyártott szemüvegkeretek. A kifinomult stílust képviseli miden darab.

 

 A Metropolitan az OWP család kifejezetten fiatalokat megcélzó márkája. Fiatalos, magabiztos és városi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

A Prodesign denmark célja olyan keretek megalkotása, amelyek kiemelik az arc legfinomabb tulajdonságait innovatív keretekkel, jó ötletekkel és a legjobb anyagok felhasználásával.

davidoff-glasses-logo-500-pixels

 

 

 

 

A svájci férfi márka minden termékével a luxust képviseli. Minden egyed Davidoff termék magas minőségű, egyedi, formabontó és limitált, olyan, mint viselője.

 0000005069

A Spirit keretek a kedvező ár-érték arányt képviselik. Minden korosztály számára készítenek szemüvegkereteket.Termékpalettájukon megtalálható a játékos gyermek; a változatos, fiatalos, színes tini illetve a klasszikus keretek is.