Transitions

Kettős védelem az UV sugárzás és az erős fény ellen
Szemünk hihetetlenül érzékeny az UVA és UVB sugárzásra, mely szürkehályogot és más szembetegségeket okozhat, ezáltal veszélyeztetve szemünk világát. Az erős fény hatására szemünkben diszkomfort érzés és akár fájdalom is kialakulhat.

Az új Crizal Transitions szemüveglencsék védelmet nyújtanak a veszélyes UV sugarak ellen és közben tökéletesen alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz.            


 
 
 
 
 
 

Kiváló UV védelem(1)

A Crizal Transitions szemüveglencsék legújabb generációja kiváló UV védelmet nyújt a mindennapokban az E-SPF=25 értéknek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy ilyen szemüvegben a szem UV védelme 25-szöröse a szemüveg nélkül elérhető UV védelemnek.

 
 
 

A legjobb technológia a szembe jutó fény szabályozására(2)

A forradalmian új Chromea7™ technológiának köszönhetően az új Crizal Transitions szemüveglencsék érzékenyebben reagálnak az indirekt napsütésre, ezért még magasabb fokú védelmet nyújtanak.


 

Tökéletesen tiszta, éles látásélmény bármilyen fényviszonyok között

A Crizal Transitions szemüveglencsék tartósan tiszta látásélményt nyújtanak, mert megvédenek az éles látás 5 ellenségével szemben (lásd: Crizal) miközben védik szemünket a káros UV sugaraktól is.


 

Nincs káros UV sugárzás    Nincsenek karcok     Nincsenek ujjnyomok      Nincs por       Nincsenek vízcseppek        Nincs tükröződés    

A Crizal Transitions szemüveglencséket gyermekek, felnőttek és idősek számára is ajánljuk

A Crizal Transitions szemüveglencsék bármely korosztály számára megoldást jelentenek, kényelmet és védelmet nyújtanak a mindennapokban. Különösen javasoljuk gyermekek számára, mert az ő szemük sokkal érzékenyebb a napsugárzás káros hatásaira, hiszen szemlencséjük csak 12 éves korukra fejlődik ki teljesen.

Elérhető változatok
  
A Crizal Transitions lencsék rendelhetők barna, szürke és szürkészöld színben, minden alapanyagra és receptértékre (egyfókuszú, bifokális és Varilux multifokális) és bármilyen keretbe beilleszthetők, még a legdivatosabb keretekbe is. 

 

Ha Ön többre vágyik, tekintse meg demo lencséinket, illetve kérdezze optikusát a Crizal Transitions szemüveglencsékről!

Próbálja ki Ön is!

10-ből 9 szemüvegviselő elégedett az új Crizal Transitions szemüveglencséjével(3)
 
A három klasszikus szín mellett a Transitions lencsék már a következő divatos Style Colors színekben is elérhetők: Zafír, Borostyán, Ametiszt, Smaragd.
 
 
 
                                                            Zafír                                                                               
 
                                                                                                                                 

Borostyán

 
 
 
 
 
 
Ametiszt
 
 
 
 
 
Smaragd
 
 
 
 
(1) A Crizal Transitions szemüveglencsék az elérhető legjobb UV védelemet nyújtják hagyományos, anti-reflex réteggel ellátott színezetlen és fényre sötétedő szemüveglencsékkel összehasonlítva az Essilor által létrehozott és független harmadik fél által jóváhagyott új E-SPF index (Szem Napvédő Faktor) alapján, amely a szemüveglencse által nyújtott teljes (első és hátsó oldali) UV védelmet fejezi ki. E-SPF=25 értékkel rendelkezik minden Crizal UV és Optifog szemüveglencse, kivéve az Essilor Orma (E-SPF=10). Az E-SPF érték kizárólag azt mutatja, hogy a szemüveglencse milyen mértékben szűri ki az UV sugarakat, ugyanakkor nem vesz figyelembe olyan külső változókat, mint pl. az arc formája, a keret formája vagy a szemüvegviselés pozíciója.
(2)  A Transitions termékei közül.
(3) Független harmadik fél által végzett viselői teszt a Crizal Transitions VII-ről 120 szemüvegviselő részvételével 2012-ben Franciaországban. Az elégedett viselők arányának meghatározása egy 10 pontos skálán az 5-öt vagy annál magasabb értéket megjelölők aránya alapján történt.
 
(Forrás: www.essilor.hu)